Sastanak predsednika Eurobalkana prof dr Slavenka Grgurevića i prof dr Monike Piker

U Beogradu, u utorak 20. februara, predsednik Asocijacije za istraživanje i razvoj – Eurobalkan prof dr Slavenko Grgurević susreo se sa prof dr Monikom Piker (Monika Picker).

Gospođa Piker je predsednica ugledne austrijske kompanije ALETHEIA, profesorka Mokrogorske škole menadžmenta i poznati ekspert iz oblasti preduzetništva, obrazovanja i multikulturnih odnosa na Regionu. Bila je višegodišnji profesor u Kazakstanu, Rusiji i na prostoru bivše Jugoslavije. Takođe, gospođa Piker je Brand Ambassador austrijske kompanije Dr. Pendl & Dr. Piswanger.

Na sastanku sa predsednikom Eurobalkana prof dr Slavenkom Grgurevićem, gospođa Piker je izrazila zainteresovanost za saradnju sa Asocijacijom za istraživanje i razvoj – Eurobalkan, i tom prilikom dogovoreni su osnovni modeli buduće saradnje.

Između ostalog, profesoru Grgureviću je uručen poziv da prisustvuje predavanju o digitalizaciji u Srbiji (27. februara), gde će glavni govornik biti Nenad Paunović – savetnik za digitalizaciju Predsednice Vlade Republike Srbije.

Leave a Reply