Prezentacija projekta digitalizacije Vlade RS u hotelu Kristal

Na predlog prof dr Monike Piker (Monika Picker) brend-ambasadora kompanije Dr Pendl & Dr Piswanger, i predsednice organizacije za obrazovanje, kulturu i međunarodnu saradnju – ALETHEIA iz Salzburga, predsednik Eurobalkana prof dr Slavenko Grgurević prisustvovao je prezentaciji projekta digitalizacije koji sprovodi Vlada Republike Srbije. Prezentent je bio gospodin Nenad Paunović, savetnik za digitalizaciju Nj.E.Predsednice Vlade RS Ane Brnabić.

Na kraju prezentacije, kojoj je prisustvovao veći broj javnih ličnosti iz Srbije i međunarodnih organizacija, tokom diskusije prof Grgurević je postavio pitajnje o značaju Vladine digitalne kontrole finansijskih tokova u kontekstu mera Vlade RS na sprečavanju sive ekonomije u Srbiji, budući da u prezentaciji gospodina Paunovića o tome nije bilo reči. Odgovor je izostao.

Posle prezentacije P&P je održao prijem u hotelu Kristal gde se prezentacije održala, koji je prošao u prijatnoj atmosferi gde su predstavnici Eurobalkana imali priliku da razmene mišljenja o temi i prilikama na Balkanu sa prisutnim gostima.

 

Leave a Reply